Fast & Furious

 2009.04.28. 15:37

Nagyon vártam már ezt a filmet, mert az első részt nagyon szeretem, a második is egész poén, de már feleannyira se jó, és a harmadik rész meg elég gyenge lett, de szeretem mindegyik filmet. Talán azért is, mert autóbuzi vagyok.

A rég ismert jelenettel kezdődik a film, és már itt is az első dolog ami nem tetszik: amikor jön szembe a tartálykocsi, és folyamatosan robban, de nem robban fel. Persze túlélik, satöbbi, de nem olyan jó, mint ahogy azt ők elgondolták. C'est la vie.

A történet hasonló a második részhez, de talán kicsit jobb, és persze Brian itt is rendőr, Dom pedig tolvaj. Megvan a közös verseny, mint az elsőben, amit itt Dom nyer, és végül mind a ketten az FBInak dolgoznak, de Dom csak bosszúból. Végül a történet majdnem happy end, de Domot börtönre ítélik. Azzal fejeződik be, hogy Brian - aki megint összejött Mia-val - elindul kiszabadítani Domot.Azt tudjuk a Tokyo Driftből, hogy valószínüleg kiszabadul, mert ott megjelenik.

Nagyon tetszett a filmben, hogy összefűzték a Tokyo Drifttel, mert benne van Han, aki a harmadik részben meghal, tehát időben előrébb van mint a Tokyo Drift. Az egész film egész jó, egy-két hibától eltekintve. Vin Diesel a kemény fiú, Paul Walker a kemény kisfiú. Ami viszont nem tetszett, hogy az a csaj nagyon ráhajt Domra. De viszont tetszik, hogy Dom lerázza.

7/10

Címkék: 7 vin diesel paul walker fast & furious

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodrabszolgaja.blog.hu/api/trackback/id/tr831091630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása