Crank

 2009.04.21. 13:49

Variációk egy témára: Ez a film egyszerűne vicces. Röviden a sztori annyi, hogy Jason Statham-et megmérgezik valami szintetikus kínai cuccal, amitől ha megáll, vagy pihen, akkor egyből meghal. Tehát folyamatosan adrenalint kell termelnie a szervezetének, hogy életben maradjon. Ennek persze több módja van. Egy kis kokain, még több kokain, redbull, kis gyorshajtás, kocsival plázába zúzás, dugás az utcán, és hasonlók...

Most jön ki a Crank2, úgyhogy gondoltam, az elősztorit is ismerni kell, így megnéztem az 1-et. Konstans röhögés. Ez a film jó. Jason statham hozza az általános karaktert, és a teljesítményt is hozzá. A oltós keményfiú, aki mellesleg vicces is.

Persze kicsit hasonlít a Shoot 'Em Up-ra (Golyózápor) a Kill Bill-re, mert itt is kb mindenkit megöl sebződés nélkül. Relatíve. Közben van, hogy a barátnőjét dobja be egy kocsiba, van, hogy autót vezet, minden, ami kell.

A crank szó kurblit, különcöt jelent, ami jó cím a filmnek. Egyrészt, a csávót folyamatosan pörgetni kell, másrészt nem mindennapi módon szerez hírnevet...

Ez a film szinte kötelező azoknak, akik szerették a Bad Boys filmeket, az lövöldözős hülyeségeket. Csak ajánlani tudom.

8/10

Címkék: 8 jason statham amy smart

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodrabszolgaja.blog.hu/api/trackback/id/tr91077960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása