Dragonball: Evolution

 2009.04.28. 15:07

Ez a film egyszerűen szörnyű. Én azt hallottam róla, hogy mennyire jó, és meg kell néznem, de amint ez kiderült, egy nagy szar.

Persze a történetet mindenki tudja előre, persze a szegény Goku egy kisebbségi komplexusos srác, akit gúnyolnak az iskolában, és persze ezt ő tűi hősiesen, mert ő nagyon jókisfiú, és engedelmeskedik a nagyapjának ezért nem verekszik. Ohh pedig mennyire szét tudná őket verni a kámehámehával, csuhaj. 

Persze a gömböket keresik. És Bulma csakúgy szórakozásból összerakott egy gömbGPS-t. Mert tud. És miért ne? LoL. Goku nem is annyira bírja, inkább a gimis csajba van belzúgva, Chi Chi-be, aki persze überfasza harcos... LoL.

Az elején megkapja Goku az egyik gömböt. Persze el is vesztik, és már majdnem eljön a világvége, de persze megmentik a világot... Persze ehhez kell egy bossfight, ami egy Harry Potter és Voldemort tánca varázspálcák nélkül, de nem gáz... Siralom. Közben persze összejön Goku és Csicsi és Happy End. LoL

2/10

 

funfact a végére: Bulma az operaház fantomjának a főszereplője, és nem is ismertem fel. gáz...

Címkék: 2 justin chatwin dragonball evolution emmy rossum jamie chung

A bejegyzés trackback címe:

https://hollywoodrabszolgaja.blog.hu/api/trackback/id/tr641091567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása